Möte med Svea och möte med Rädda Barnen

Idag hade jag möte med elevorganisationen Svea. Innerliga samtal om elevdemokrati, utmanande tankar om densamma. Perspektivet mellan lärare och elev pendlade och frågorna ställdes. Enormt intressant att diskutera. Jag bläddrade i skollagen. Jag visade i Lgr 11 och så bläddrade jag i Barnkonventionen. Vi har dessa dokument ihop.

Senare under dagen hade jag möte med RÄDDA BARNEN och fick en fin bok om SKYDDSNÄT. På tisdag är möjligt att höra om detta projekt på ABF, Sveavägen, Stockholm.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.