Dylan Wiliam: Att följa lärande och det viktiga lyftet mot skyarna!

Jag läser just nu Att följa lärande av Dylan Wiliam. Jag läser hungrigt och intensivt. Nästan så att jag glömde hoppa av bussen vid den station jag skulle. Sprang till skolan! Två elever kom genast fram och hälsade och rektor stack en tidning i mina händer, där gick att läsa om elevernas teknikframgångar. Idag avslutas skoldagen med diplom ur Fuglesangs månfararhänder.

Skolan är en alldeles, alldeles unik plats.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen, Värdegrunden, Verkligheten, Vetenskap och teori. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dylan Wiliam: Att följa lärande och det viktiga lyftet mot skyarna!

  1. Visst blir man inspirerad av Williams! Pedagogiska tankar som känns så självklara på något sätt… en handbok som borde stå sönderläst och öronmärkt i varje lärares bokhylla. Nyckelstrategierna är genialt enkla att tillämpa i undervisningen 🙂

    Jag gilar din blogg 🙂 TACK!

    /Magister Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.