Mail till mig: Om vad att skriva i hembreven!

Hej och tack!

Jag har läst din blogg och dina böcker med stort intresse och efterföljande inspiration genom åren som lärarstudent och lärare.

Nu sitterjag och dricker mitt lördagskaffe och tänkte på dig (som om jag kände dig!) och att jag inte haft hyfs att tacka dig.

Fick just ett svar på veckans hembrev och jag har aldrig fått så mycket positiv respons från föräldrar sedan jag tog inspirerades av dig om vad som ska stå i hembreven. Nu har jag plötsligt svårt att få A4:an att räcka till med allt som ”eleverna fått möta genom undervisningen”. Tusen tack för att du gjorde mig klarsynt och upplevde ett ’aha, så ska jag skriva’.

Vill också säga hur mycket din inställning till högläsning och litteratur guidat mig, mina elever älskar det (och jag med).

Jag önskar dig en synnerligen trevlig lärardag,

Vänligen

Det här inlägget postades i Föräldramötet, Kommunikationen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.