Lyssnar in inne i skolan

Skyltdocka med glasögon Körling fotograferar 2012

Då jag är vid en skola gör jag alltid en walk-around-the-school. Det betyder att jag går genom hela skolan, lyssnar till det som pågår och det som går att uppfatta. Jag tittar in genom fönster och ser lektioner där lärare ger undervisningar. Jag möter elever i korridorer och hälsar på lokalvårdaren som vårdar det som vårdas ska. Själva skolmiljön pulserar och talar. Det är en läs- och observation jag gör varje gång jag besöker skolan. Lägger mitt öra intill. Lyssnar in.

 

Det här inlägget postades i Värdegrunden. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.