Rubba mina fyrkantiga cirklar

DSC_7194

Rubba mina kvadrater, mitt fyrkantiga tänkande!

Rubba mina trianglar och mina cirklar. Rubba allt och skapa nytt! Jag vill se mina kvadrater hamna på sniskan, jag vill ha en radie i en fyrkantig cirkel, jag vill befria mitt fyrkantiga tänkande och reducera en sida, och få rull på mina kantiga cirklar. Om det är möjligt.

Outside the box it is, inside the box as well.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten, Matematikundervisning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Rubba mina fyrkantiga cirklar

  1. Plura skriver:

    Låter som kubismen eller sureialismen med Piccasso eller Salvador Dali….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.