Uppfostran – objektet protesterar

Körling fotograferar 2010

Att vara ett objekt för fostran – bara tanken får mig att slå bakut. Jag skulle protestera hej vilt. Att få ingå i ett medvetet sammanhang där det förväntas saker och ting av mig och där den jag följer modellar hur, vad och varför skulle göra mig nyfiken och mer samspelande. Det är just detta att vara ett objekt för någonting och för någon som gör det svårt. Försvunnet är anslaget av samspel och tilltro.

Kortfattat tror jag att ett objekt protesterar och ett subjekt inkluderar.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.