Fem – sju högläsningar har jag!

Jag har utvecklat flera högläsningar för mina elever. Vill ni veta? Då ska jag berätta…

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Litteratur och läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Fem – sju högläsningar har jag!

 1. sspirit skriver:

  En till här som är helt slut och nu blandar ihop svar till dina inlägg…

  Berätta!Berätta!

 2. Hanna skriver:

  Ja jag vill gärna veta mer! Tack för en toppensida med mycket kloka tankar och inspirerande ord. /Hanna

 3. Maria skriver:

  Jag vill höra!

  Läser just nu din bok, Kiwimetoden, den är verkligen bra. Lättläst och lärorikt med alla konkreta exempel. Något som verkligen väckte tankar var hur elever har ringat in ord på engelska som liknar svenska ord, det var rätt många. Jag tänker mig att det kan bli en spännande diskussion i hel klass kring orden, jag undrar om inte klassen efter att ha gissat sig till bedydelsen av orden klarar av att översätta texten tillsammans. Kanske en text som från början skulle vara långt ifrån deras förståelse av engelska, vilken seger i så fall!

 4. Kristina skriver:

  Ja, tack!

Kommentarer är stängda.