Tack Tierp! Roligt hade jag då jag föreläste för er om språkundervisning!

Tack Tierp för engagemang och delaktighet i mina föreläsningar om språkutvecklande undervisning idag. Ni gensvarade varje minut. Om ni har frågor får ni gärna ställa dem här! Välkomna.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tack Tierp! Roligt hade jag då jag föreläste för er om språkundervisning!

  1. Vänder du dig främst till lärare på grundskolan, eller även till gymnasiet?

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Undervisningen jag modellar är genomförbar oavsett stadie, årskurs eller skolform. Jag har haft gymnasielärare på studiebesök i mina klassrum där jag undervisat elever i årskurs fyra. En av läraren prövade allt. Och det blev roligt och eleverna lärde sig mycket.

Kommentarer är stängda.