Ja, ja ge eleverna så mycket feed – så förändrar vi skolan

Jag fick det här gensvaret på ett blogginlägg. Och jag vill verkligen att vi berättar vad vi ser av elevernas lärande. Varje dag. Varje dag. Så här löd gensvaret:

dag inledde jag dagen med att prata med varje elev. Jag beskrev för dem 1-2 saker som jag visste att de hade lärt sig förra terminen. Alla elever blev verkligen glada och sken upp när jag berättade att ”det här lärde du dig förra året….”. Jag insåg att jag har pratat med varje elev alldeles för sällan om vad de har lärt sig. Det ska det bli ändring på den här terminen:).
Det här inlägget postades i Formativ bedömning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.