Är själv i själva utvecklingszonen

Det jag trodde mig tänka och kunna är nu satt i nytt ljus eller i annan riktning. Det ger mig gungfly under fötterna. Det betyder att jag är fullkomligt lärande just nu tänker jag. Alltid denna konfrontation av det nya som sätter det gamla i gungning. Så tycker jag det ska vara. Det känns att lärande absolut är föränderligt. Det beror mycket på om man njuter eller blir rädd av det som tvingar tankarna i nya banor, eller rent av i väldigt gamla, men i ny tid och tänker att – nu börjar mina tankar om det jag vet att konstruera nya med näring från en annan tänkare.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Vetenskap och teori och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Är själv i själva utvecklingszonen

  1. Sofie Nilsson skriver:

    Hej Anne-Marie! jag har hört att du ska upp till Krokoms Kommun och föreläsa nästa vecka, och eftersom jag flyttat upp till Jämtland igen tänkte jag ta en paus i mammaledigheten och gå och lyssna på dig! Kram

  2. Anne-Marie skriver:

    Det ska bli ytterst roligt att träffa dig ! A-M

Kommentarer är stängda.