Harmony around my table

Det är en sådan fin sång. Jag översätter den som jag vill. Ser glas höjas och sänkas. Ser fat bjudas runt. Jag ser vackra rödbetor, nykokta, med skirat smör och skivor av parmesanost, jag ser färska sojabönor, jag ser ansikten skratta, jag ser en tappad potatis som rullar under bordet för att snabbt bli uppäten av en liten hund som tillhör alla. Jag ser osynliga gäster kanta bordet. Dem jag minns. Dem jag saknar. Dem jag fortfarande kan höra.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen, Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Harmony around my table

  1. Anne-Marie Körling skriver:

    Tack Bertil, har ändrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.