Harmony around my table

Det är en sådan fin sång. Jag översätter den som jag vill. Ser glas höjas och sänkas. Ser fat bjudas runt. Jag ser vackra rödbetor, nykokta, med skirat smör och skivor av parmesanost, jag ser färska sojabönor, jag ser ansikten skratta, jag ser en tappad potatis som rullar under bordet för att snabbt bli uppäten av en liten hund som tillhör alla. Jag ser osynliga gäster kanta bordet. Dem jag minns. Dem jag saknar. Dem jag fortfarande kan höra.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, Skriver om ditt och datt. Bookmark the permalink.

One Response to Harmony around my table

  1. Anne-Marie Körling says:

    Tack Bertil, har ändrat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.