Fick ett brev om undervisning och elevernas medverkan och påverkan

Hej Anne-Marie!
Vill bara berätta att mina 1-2:or nu är så vana med att jag skriver upp 3 ord och en fras på blädderblocket inför våra högläsningsstunder, att de nästa blir sura om jag inte skriver upp något först.
– Vi vill ha ord!
– Vi vill säga meningar!
– Vi vill hitta på!

Kram,

Mina erfarenheter av undervisningen är att den inbjuder till medverkan och påverkan. Om detta skriver jag i Undervisningen mellan oss, 2015. När formen gör oss trygga men innehållet ständigt utmanar oss. Så kan undervisning utvecklas. Läs mer om undervisningen som brevskrivaren syftar till i blogginlägget. Finns flera inlägg att läsa och fundera kring. Eller faktist pröva.

Hej HOPP!

Anne-Marie

 

This entry was posted in Barns rättigheter, Undervisningen and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>