Fortsätt läsa efter läslovet

Körling fotograferar 2016

Läslovet är en vecka för läsning. Då skolan fortsätter ska läsningen fortsätta; både i undervisningen och i den självständiga läsningen. Jag har skrivit om hur man kan följa upp läslovet på Läsambassadörens blogg. Välkomna att läsa vidare där! 

Skolan kan och bör avsätta tid till läsande; läsundervisning i hur och varför under alla årskurser och under alla skolår, samt ge eleverna högläsning och självständig läsning där det egna läsvalet tillåts och respekteras.

This entry was posted in Lektioner och lektionsförslag, Litteratur och läsning. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.