Frestelsens gång

P1290059

Fick meddelande om att hunden, som flyttade hemifrån och bosatte sig på annan ort, tog sitt pick och pack och flyttade till ett annat land, klarade av festivalens utmaning FRESTELSENS GÅNG för hundar. Det var en gång som hunden skulle gå, från en sida till en annan, ca 100 meter, och där hade man kantat den med hundgodis, leksaker och sniff, sniff, sniff möjligheter. Hunden sniffade på en godisbit men tog den inte och gick raka vägen från matte till husse. Nu är han diplom på att han är en hund som kan motstå frestelser.

 

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.