Dessa böcker visade jag fram då jag föreläste

Jag har alltid böcker med mig då jag föreläser. För att visa fram, locka till en stunds inblick och för att visa att böckerna finns och att vi kan läsa dem. Ofta har jag mina anteckningar i dem, lapparna får hänga kvar, anteckningarna synliga för andra. Igår var jag på Uppsala Universitet och föreläste för handledare i läslyftet för förskolan. Och över kanten på podiet hängde följande böcker:

Dessa böcker omnämns också i föreläsningen tillsammans med Stian Holes Hermans sommar.

Jag har också med mig läroplan och skollag.

Hej HOPP!

This entry was posted in Föreläsningar jag ger, Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.