Hej Du! Önska dig ett inlägg!

Vad skulle du vilja att jag skrev om? Jag har aldrig ställt frågan. Vore kul att höra vad just du önskade dig för inlägg? Och något svar du önskade dig?

Det här inlägget postades i Mina läsare. Bokmärk permalänken.

5 svar på Hej Du! Önska dig ett inlägg!

 1. õpedagogen skriver:

  Om Sokrates, frågor o framför allt vad som händer hos den vuxne eller barnet som får den öppna respektive den stängda frågan att besvara. Vad ger frågan för svar o känsla.

 2. Alma T skriver:

  Jag är nyfiken på fler konkreta exempel och verklighetsbeskrivningar av hur du arbetar med utveckling av elevernas läs- och skrivförmåga och digitala kompetens. Vilken roll tar du gentemot eleverna i lärprocessen? Hur reagerar eleverna på dina övningar och aktiviteter? Vad har eleverna särskilt svårt eller lätt för att lära sig? Vad kan du som lärare lära av dina elever i olika situationer? Frågorna är många och nyfikna – från en som inte längre arbetar i klassrummet.

 3. Jenny Ström skriver:

  Jag är väldigt intresserad av att höra dina tankar om inkludering, exkludering,arbetssätt och bemötande av barn och ungdomar i grundskolan med ”neurobiologiska funktionstillgångar”, dvs de som ofta idag får diagnoser som AD/HD, ADD och Asperger syndrom m.fl.
  Vänligen Jenny Ström 🙂

 4. Maria skriver:

  Om jag fick önska, skulle jag vilja höra mer om hur du gör när du planerar undervisning. Hur använder du dig av kursplaner? Bestämmer du dig för att fokusera på några av målen inom ett arbetsområde i t.ex. SO? Eller bestämmer du dig för ett arbetsområde inom SO och ser vilka mål som passar in? Eller tänker du in hur du ska knyta ihop olika mål från olika ämnen? Eller har du alla mål i huvudet och tar de chanser som kommer för att arbeta mot dem? … Eller som jag började, hur använder du dig av kursplanerna? 🙂

 5. Anne-Marie Körling skriver:

  Hej – jag kommer att konstruera svar på dessa önskningar i bästa mån det går. Först ut är Öpedagogen. Detta inlägg heter Frågekonsten i klassrummet.
  Jag tackar för intresset och behöver tid att besvara dem. Ni som läser här och önskar er något inlägg – skriv gärna.

Kommentarer är stängda.