Jag fick ett mail… och en länk… och sedan grät jag!

Jag fick ett mail… och sedan grät jag… av skratt och för att mitt hjärta blev så stort och hoppigt.  Jag har humor! Sedan tackar jag givetvis för omtanken och därefter också för möjligheten att sända iväg ett liknande till vem som helst – de som jag räknar till mina hjältar… Anne-Marie

Det här inlägget postades i Autodidakten, Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Jag fick ett mail… och en länk… och sedan grät jag!

 1. Mifflan skriver:

  Hahaha, visst är den rolig. jag ”tokchockade” min man med den filmen i går. Ett anonymt mail till världens hjälte!

 2. Anne-Marie skriver:

  Så underbart, din man blev nog lika glad som jag. Jag blev så förvånad… hade väntat mig någon storhjälte och blev så förvånad att jag gapskrattade. Den är fin att få… och det måste din man ha upplevt. Ha det gott, Anne-Marie

 3. Mifflan skriver:

  Du har faktiskt en hjälteutmärkelse på min blogg- inte så spektakulär som den du fick med mailen men i alla fall…

 4. Anne-Marie skriver:

  Då ska jag besöka dig och nyfikenhetstitta! A-M

 5. IT-mamman skriver:

  Hi, hi, det är sådant man kan skicka till dem som man vet har humor. Sådana som du! =)

 6. Anne-Marie skriver:

  Ja, det var otroligt roligt … spänningen blir ju så stor… och så … GAPSKRATT! och det är fint att få den av dig, samma humor och samma glädje. Delad med andra ord. Skulle vilja sända denna till varje liten elev i min klass, en dag som denna. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.