Körlings Ord föreläste hos Skolverket idag… och några viktiga ord från Tomas Tranströmer

Idag talade jag för Skolverket och Nationellt centrum för läs och skrivutveckling. Jag var vältalig. Och jag talade om kursplanerna utifrån ett mycket medvetet barn och elevperspektiv. Det betyder att lärarrollen utmanas och utvecklas. Jag är trogen den tanken! Jag tackar alla som lyssnade och lågmält och ödmjukt läste Tomas Tranströmers ord unisont. Det värmde mina öron!

Låt orden!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Körlings Ord föreläste hos Skolverket idag… och några viktiga ord från Tomas Tranströmer

 1. Alma skriver:

  Hej!

  Synd att man missade det! Kan du inte berätta lite mer om det hela? Om du har tid och lust bara.

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  Klart jag har Alma! // Anne-Marie

 3. Anna skriver:

  Jag var där, lutade mig tillbaka och njöt.
  TACK för de vackra orden!
  TACK för de alltid så kloka tankarna!
  TACK för att du sätter ord på mina tankar!
  TACK för att just du finns!

 4. Gudrun Öst skriver:

  Jag var där och jag blev berörd och farsinerad. Jag bara undrar hur gör du? Från jävla till en fantasiak berättelse. Vilket modersmål hade flickan? Jag är ingen bloggare. Detta är första gången. Spännande att se om det funkar, jag borde naturligtvis gjort detta redan samma kväll men dagen blev lång med SJ hemma vid 22.30.

 5. Anne-Marie Körling skriver:

  Tusen tack Gudrun! Dina ord värmer! A-M

Kommentarer är stängda.