Grammatik, språk, Newton och ledarskap- allt i tango


Jag hamnade på en tangokurs! Alltså jag smög mig i för att titta för det såg så spännande ut. De två som ledde tangokursen talade om dansen som kommunikation. De talade om tyngdkraften och Newton. De talade om avståndet som konstant och rörelsen som tog kraft ur golvet. De talade om meningarna och grammatiken. Hade jag blundat skulle jag aldrig någonsin förstått att jag hörde ord om dans och rörelse mellan två och flera på ett dansgolv. Jag beslöt mig för att intervjua de två pedagogerna! De gav föreläsningar om ledarskap! Tango – att omfamna en främling!

Det här inlägget postades i Intervjuer, Kommunikationen, Ordförrådet, Relationer och vänskap, Strategier, Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.