Lördagens konflikt

Lördag tänker jag och vaknar upp med ett behagligt leende. Sedan kommer saker och ting krypande. Sakerna som tronar på något slags krav att jag ska göra. Himlen kräver också något. Den är långsamt blå och jag är långsamt överens om att jag bör, ska och måste ta en lång, lång promenad runt vattnet. Jag har ingen inre motor idag. Ingen inre drivkraft av rörelse och riktning. Jag vill nog vända om in i sömnen och stanna där ett par timmar till.

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lördagens konflikt

  1. Plura skriver:

    Så är vissa dagar. Då kan det vara bra med en promenad för att rensa hjärnkontoret.

  2. Emanuel Almroth skriver:

    så vackra reflektioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.