Hemma hos mig – det ser ni hos någon annan!

För en tid sedan hade jag ett mycket improviserat pedagogiskt möte i mitt kök. Ja, i hela min lägenhet. Vi åt soppa och diskuterade pedagogik utan gränser. Och när jag idag upplevde en slags posttraumatisk stress över Jantelagens härjningar så fick jag lite gensvar från Kristina. Gratulera henne till det hedersvärda uppdrag hon fått och titta in i min boning, hon fotograferade. Hon fick det.

Nästa gång jag har en pedagogisk sittning blir det i form av de gamla salongernas tid – samtalen  i fokus!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hemma hos mig – det ser ni hos någon annan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.