Högläste ett kort stycke ur min bok

Läraren inom mig

 

 

Alldeles nyss högläste jag ett kort litet stycke ur min bok ”Läraren inom mig”. Berättelsen jag läste berör mig djupt. Det var tyst här vid mitt köksbord. Så som det blir när känslorna måste få utrymme och de egna tankarna fäste.

Jag högläste här vid mitt köksbord. Det är skört att läsa de egna orden. De måste bära. De måste bära fram till den som lyssnar! Jag är också mottagare. Jag hör det jag skrivit. Det ska bära också mig.

Det här inlägget postades i Läraren inom mig, 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på Högläste ett kort stycke ur min bok

  1. Jesús J. Granero skriver:

    Grattis!!!!

  2. ida Öberg skriver:

    Jag längtar!! Jag längtar så otroligt mycket efter din nya bok som ska bli min nya bok och förhoppningsvis VÅR nya bok på skolan. Hittills har jag haft glädjen att alltid kunna referera till dina böcker i pedagogiska diskussioner när kollegor undrat vad jag grundat mina synsätt på. Att ha dina böcker i väskan känns som att ha ett ESS i rockärmen! TACK!

Kommentarer är stängda.