En plats att skriva på

Hotell Gästis

Igår kom jag till Varberg. Ska föreläsa här. Om högläsning och om läsfrämjande arbete. Hotellet jag bor på är smått legendariskt. Det kittlar hjärnan att vara här. Musiken är noga utvald. Konsten på väggarna både retfulla, lekfulla och allvarliga. Roliga texter här och där. Böcker precis överallt. Jag är uppe tidigt. Sitter i en biblioteksliknande miljö och äter min frukost. Kaffet är starkt, svart och hett. Allt stämmer. Och jag märker att tiden försvinner. Jag bara är. Då vet jag att det är en plats att skriva på.

Hotell Gästis

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.