Lördagens funderingar kring kaffekoppen

Här är mitt kaffe. Min blåa kaffekopp. Rykande hett är det svarta. Innanför.  Jag innanför och i mitt innanför ska jag låta dammråttorna leka i de höstilar som sipprar in genom fönsterspringor. Vinden där ute ruskar om träden så att löven virvlar ned och lägger sig i färgskalor, från rött till multet, allt har sina kretslopp. Jag sitter med mitt kaffe och mina ord. Min lördag ska vara gränssättande och tillåtande. Precis som kaffet i koppen. Gränsen mellan mig och kaffet är själva kaffekoppen. Underbara gräns.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Lördagens funderingar kring kaffekoppen

  1. Sara Ahlin skriver:

    Poesi i Tranströmeranda! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.