Läsfrämjarsamtal i skolans bibliotek

P1400385

Idag besökte jag ett skolbibliotek och pratade med en bibliotekarie. Redan på skolgården såg jag var biblioteket låg och när jag försiktigt öppnade dörren till biblioteket blev jag både häpen och glad över det rum jag såg och hur välkomnande miljön var.

Jag gör alltid en pedagogisk promenad då jag besöker skolor. Skolbiblioteken är, när de ges det värde de ska ha, alltid centrala och presenterar skolans uppdrag och bidrar till skolans innehåll. Skolbiblioteken är för alla elever och bibliotekarien är förmedlaren för boken, elever och lärare.

 

This entry was posted in Biblioteken, Textsamtal. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>