Skolbiblioteket – en levande plats

Besöker jag skolor frågar jag alltid efter skolbiblioteket. Jag besökte nyligen en kommun där jag fick vara nyfiken fullt ut. Det var fullt engagemang i biblioteket. Det var en samlingsplats, en riktig social plats, en textrörlig plats, en tankelekplats, en … När ett skolbibliotek lyckas skapa ett bibliotek för möten så önskar man att de som gör biblioteket så mötesplatsmöjligt berättar om det, beskriver det och lustförklarar det för alla andra. Jag gillar verkligen spridning, delning och generositet.

This entry was posted in Biblioteken and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.