Nu ler Vysotskij är kurslitteratur och det betyder …

Fick ett mejl av en lärarkandidat. Det visade sig att min bok Nu ler Vysotskij är kurslitteratur i lärarutbildningen. Jag är alltid intresserad av lärarkandidater och de som är på väg in i läraryrket. Så när jag var i samma stad, i uppehållet mellan två tåg, möttes vi för ett pedagogiskt samtal under en timme. Möten av detta slag är mycket, mycket värdefulla och jag hoppas att vi alltid kliver in i dialog om det vi lär oss som vuxna. Det handlar om skolan och eleverna.

Hej HOPP!
Anne-Marie Körling

This entry was posted in Undervisningen, Värdegrunden, Vygotskij and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.