Om Kiwiboken … och jag blir glad!

Läser just nu din bok, Kiwimetoden, den är verkligen bra. Lättläst och lärorikt med alla konkreta exempel. Något som verkligen väckte tankar var hur elever har ringat in ord på engelska som liknar svenska ord, det var rätt många. Jag tänker mig att det kan bli en spännande diskussion i hel klass kring orden, jag undrar om inte klassen efter att ha gissat sig till bedydelsen av orden klarar av att översätta texten tillsammans. Kanske en text som från början skulle vara långt ifrån deras förståelse av engelska, vilken seger i så fall,

hälsningar

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen, Mina läsare, Styrdokumenten, Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.