Örebro idag – och här är en plats för er att skriva, tänka och utveckla!

Kära Örebrolärare – här är er plats att grubbla på, fundera i, fråga och fortsätta det vi tillsammans utvecklade. Jag upplevde ett fint möte med er och det vill jag att ni ska veta. Föreläsare föds också i sammanhangen. Det gjorde jag hos er. Stort tack.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Läraryrket och lärarrollen, Styrdokumenten, Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Örebro idag – och här är en plats för er att skriva, tänka och utveckla!

 1. annika skriver:

  Tack för i dag.
  Många tankar surrar i mitt huvud. Dåtid-nutid-framtid…var intressant…har försökt att utveckla mina tankar kring det. Vi hade lätt kunnat fortsätta ett par timmar till. Processer kräver tid. Innehållet som vi ska förhålla oss till och lyfta fram…vi är 16 år försenade på ett sätt men tur att vi äntligen hittat rätt spår.

  En härlig dag som gick fort och var en glad och lättsam dag trots det gråkalla vädret..

  Annika

 2. Caroline Hervidson skriver:

  Tack för en fantastisk dag!!!

  En lång dag,många föreläsare tappar sitt fokus och publiken.Det gjorde inte du Ann-marie,du är en av de bästa föreläsare jag lyssnat på.Många ideér gav du mig som jag kommer att ta med mig till mitt klassrum.Jag är fortfarande mycket nyfiken på hur en dag,vecka ser ut i ditt klassrum.Välkommen tillbaka till Örebro i höst!!

  MVH Caroline

 3. Anne-Marie skriver:

  Caroline, men … men … tack! Så varmt tack. Ni gav mig fjädrar till mina pedagogiska vingar. Sådant glömmer man aldrig. En föreläsare är också medagerande och samspelande…. jag har så mycket jag vill berätta och gestalta. Jag fick det hos er. Anne-Marie

 4. Camilla skriver:

  Kan inte annat än att hålla med ovanstående kommentatorer. (Men kände ändå att jag ville skriva något.)

  Tack för en otroligt inspirerande och tankeväckande dag! Aldrig varit med om något lika fängslande! Känner att sommarlovet kommer i vägen, vill ta mig vatten över huvudet 🙂 och våga nu!

  Tack!

  Ser fram emot att höra dig igen i höst.

  Hälsningar Camilla

 5. Anne-Marie skriver:

  Så underbart – sommarlovet stör! Jag har aldrig fått ett sådant gensvar. Tusen tack! Ni gav mig tillbaka. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.