Sundsvall – här är er plats för kommunikation!

Tack för att ni lyssnade, tänkte och såg glada ut! Tack också till dig som läser min blogg och som tackade för läsning. Nu var vi live båda två. Möten berikar!

This entry was posted in Föreläsningar jag ger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Sundsvall – här är er plats för kommunikation!

  1. Monica says:

    1000 tack för att du delar med dig av dina tankar och funderingar. Även om jag sett dig på TV så var det ändå roligt att få se och höra dig i ”verkligheten”. När jag kom hem från föreläsningen läste jag ur din bok och nu kunde jag nästan höra dig läsa den högt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.