Sundsvall – här är er plats för kommunikation!

Tack för att ni lyssnade, tänkte och såg glada ut! Tack också till dig som läser min blogg och som tackade för läsning. Nu var vi live båda två. Möten berikar!

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Sundsvall – här är er plats för kommunikation!

  1. Monica skriver:

    1000 tack för att du delar med dig av dina tankar och funderingar. Även om jag sett dig på TV så var det ändå roligt att få se och höra dig i ”verkligheten”. När jag kom hem från föreläsningen läste jag ur din bok och nu kunde jag nästan höra dig läsa den högt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.