Vara läsaren nära… Gensvar på min bok

Hej Ann-Marie!

Hoppas att helgen har varit bra. I fredags var jag lite nedstämd för att lektionen i spanska var bra med allmän tråkig. Jag kände att jag inte ha kunnat göra den bättre. Men idag läser jag din bok och är återigen inspirerad.

Jag gillar mitt jobb men det tar mina krafter att släppa iväg 30 tonårigar som tycker att tiden går otroligt långsamt på lektionen, trots mina noga planeringar och glädje. Jag har kunskapen, viljan och kreativitet:

Varför tar det så långtid för en språklärare att lyckas med lektionerna? Jag återkommer med  svaret och lösningen!

Men du inspirerar mig genom din bok. Roligt att ha dig nära!

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vara läsaren nära… Gensvar på min bok

  1. Jesús skriver:

    Hej Anne-Marie!

    Vänligt till läraren som skrev här. Jag tycker att det är enklare att lära sig ett sprâk blir roligare och snabbare när man kan sjunga pâ det sprâket. Sâ tidigt som möjligt! Pâ det viset kan det bli roligare för läraren själv ocksâ. Och pâ spanska fin det sâ mycket med barn visor och nu! julvisor ( Heliga Natt ”Noche de Paz”, …)

    Mvh, Jesús (frân Madrid)

  2. Anne-Marie skriver:

    Den läraren som skrev behärskar spanska… och sången är ett utmärkt sätt att lära sig på. Jag sjunger… men mest för mig själv. Och det är helt ofullständiga sångtexter… Anne-Marie

Kommentarer är stängda.