Flippat till förmån för oss alla – undervisning i hur att skriva – genom lärare och elever

Tack Malin och klass 7. Det är med glädje jag följer ert arbete, lyssnar till era röster, hör er beskriva ämnet svenska och hur ni tillsammans i klassen utvecklar er skrivförmåga och ert innehåll. Ni delar i denna film med er till hela Skolsverige. Ni visar på vad undervisning är, gemensamt arbete betyder, samtal om det pågående, gensvar på det skrivna och när ni är klara med ert skrivande är jag mycket, mycket nyfiken på innehållet.

Det här inlägget postades i Ordförrådet, Pedagogik, Pedagogiska miljöer, Pedagogiska samtal, Strategier, Styrdokumenten, Svenska, Värdegrunden, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Flippat till förmån för oss alla – undervisning i hur att skriva – genom lärare och elever

  1. Malin skriver:

    Snart ska du få läsa våra självbiografiska kapitel, våra bokbaksidor och vilka recensioner våra själbiografier fick. Hälsningar fråm Malin och 7E

Kommentarer är stängda.