”Jag vill bli författare när jag blir stor och vill … ”

Läste detta i KP nr 2 2016.

Jag är en tjej på 12 år som har funderat på en sak. I min skola får man ipads i 6:an och sedan har man kvar dem ända till 9:an. Man får inte välja om man vill ha det eller inte. Är det inte konstigt? / … / Jag vill bli författare när jag blir stor och gillar att skriva för hand. Om jag fick välja skulle jag välja bort att ha en ipad! Finns det någon som tänker som jag?

Signatur Vill skriva för hand

 

 

This entry was posted in Barns rättigheter, Pedagogiska miljöer, Pedagogiska samtal, Skolrättigheter, Styrdokumenten. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.