Ingen ände på Ende

can not everyone just read momo? i once had a costumer in one of my bookshops who told me she always kept a copy of the seagull in her bag, to be able to give it away to who ever she met who deserved to read it. for me that book constantly in my bag would have been magical momo by michael ende.. please read it, to your kids, to your partner, for yourself.. someone read it out loud to me when i was 13, I’m forever greatfull.

Jag läste det här som en vädjan. Därför sprider jag det vidare.

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, Litteratur och läsning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.