Saker och ting som faller ur böcker

Körling fotograferar 2014Det faller ibland ut saker och ting ur böckerna. Gamla brev kan falla och singla ned på golvet. Blad som pressats mellan sidor kan falla ut som eviga höstlöv. En utriven och invikt artel kan falla ut. En en födelseannons och en dödsannons kan finnas i samma bok. I alla dessa ting syns läsaren.

Läsaren lämnar spår efter sig i boken. De spår boken lämnar i läsaren är i boken osynliga.

This entry was posted in Biblioteken, Boken i undervisningen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>