Inte finna något nöje i böcker och …

Richard Ford om läsning i boken Mellan dem, 2017,

 

 

 

 

 

 

 

Jag samlar på berättelser om läsning. Här Richard Ford och ett stycke ur boken Mellan dem, till minne av mina föräldrar, 2017. s.63. I marginalen ritar jag alltid en bok så att jag lätt hittar bland mina böcker. Och ja, jag brukar ofta ha två av samma titel eftersom jag både antecknar, ritar och tänker under det att jag läser. Och sent finner jag att boken jag fått borde ha fredats från mina krumelurer. Denna är signerad av författaren.

This entry was posted in Hur lärde du dig att läsa?, Kommunikationen, Litteratur och läsning, Synligt läsande and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.