Brevet han skrev för 20 år sedan kom tillbaka 20 år senare

Då min son gick i årskurs tre fick han skriva ett brev till sig själv. Detta brev skulle sedan sändas tillbaka till honom 2o år senare. Det var läraren i klassen som möjliggjorde för eleverna att skriva detta brev. Som förälder minns jag hur han berättade om brevet han skrev till sig själv in i framtiden. Idag fick han det tillbaka. Det var en hissnande upplevelse att läsa brevet till sig själv, från nioåringen till den man är idag.

Idag fick jag se det via en bild i min mobil. Då fanns inte den möjligheten.

Det här inlägget postades i Kommunikationen, Undervisningen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.