Åhörardag?

Då jag var elev fanns det något som kallades åhörardag. Då fick föräldrar komma och vara med under en skoldag. De satt längst bak i klassrummet och följde klassens arbete och lärarens innehåll och det egna barnets dag i skolan. Jag minns hur spännande det var att visa upp sig, klassrummet och vara stolt över läraren. Den där känslan av att så här ser min vardag ut och så här snäll är min lärare. Jag minns att man sträckte lite extra på sig och ville göra sitt allra bästa. Jag minns när mamma sa att skolan var fin, läraren var bra och jag såg ut att lära mig det jag behövde. Tryggare kunde jag inte vara som elev. Mamma höll om skolan och var trygg med att jag gick där jag gick.

Hej HOPP kära skola!
Anne-Marie Körling 

This entry was posted in FÖRÄLDRATYCKET, Hinder för lärande, Innehåll hembrev, Klassrummet, Kollegialt lärande, Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen, Relationer och vänskap and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.