Standardfraserna

Men också de är öppningar till dialoger. Alltid en början. Så, det är bloggtiderssemester, är du här?

Anne-Marie

This entry was posted in Mina läsare. Bookmark the permalink.

7 Responses to Standardfraserna

 1. sspirit says:

  Jajamensan.

 2. Plura says:

  Är hos dig enligt Socialstyrelsen råd 6-8 ggr om dagen. Man måste ju ha koll på världen utanför den lilla ankdamm man går på så här sommartid. Fast det är skönt att sitta vid öppet fönster halv tio en måndag kväll i juli tycker Plura som trivs i värmen.

 3. Anne-Marie says:

  Jag kallar det trogen Plura! Och det är du också Sspirit. A-M

 4. pia says:

  Självklart är jag här!
  Kan inte vara utan, behöver stimulera pedagoghjärnan varje dag. Njuter av dina ord och solen!

 5. Anne-Marie says:

  Pia, jag värnar ju dig lite extra. Du är ju under mina vingar, och jag under dina och våra elever under våra. A-M

 6. Maria says:

  Hej, nu är jag också inne och läser och ler. Min dotter brukar undra vad jag ler åt ibland när jag läser din blogg eller sitter och mailar någon kompis. Men jag har semester.. alltför varmt i vårt hus för att sitta vid datorn. Det är en sån här dag jag önskar mig en iphone, att hålla sig uppdaterad med i svalkande vindar på bryggan.

 7. Anne-Marie says:

  Du får säga din dotter att jag ler tillbaka. A-M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.