Över en kopp kaffe…

Över en kopp kaffe vandrar tankarna som de vill. Om jag inte vill att de ska vandra fritt så läser jag DN. Då vandrar tankarna in i texterna och fotografierna. Jag styrs mot Kina, USA och varför står det så lite om … (där for tankarna iväg utanför DN´s ramar).

This entry was posted in Skriver om ditt och datt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Över en kopp kaffe…

  1. sspirit says:

    Över en kopp kaffe och morgon sången har jag hittat till http://www.teachers.tv/.
    Finns en hel del att plocka och lyfta fram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>