Det är lördagmorgon och …

Det är lördagmorgon och…

… jag slickar i mig solskenet och sörplar i mig kaffet. Tidningen har inte kommit och tystnaden ler mot mig. Jag är där jag är, har min plats i livet, ett rum, ett golv, ett tak, några fönster, mina böcker, mina skrivande fingrar, mina tankar, mitt svarta kaffe… Jag har minnet av några skratt från igår och läser ett mail som gjorde mig ofantligt lycklig…

Jag ser några hemtrevliga dammtussar i ett hörn… och en spindel som springer över golvet… det är som det är med världen därute. Här är den tillräckligt stor. Jag breder ut mig utan att skada en endaste en. God Morgon!

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Det är lördagmorgon och …

 1. pia skriver:

  God morgon!
  Morgonen är en stor mugg mullbärste, solen som värmer mina fötter, trots att man känner att hösten är i närheten. En dator och Körlingsord.

 2. Anne-Marie Körling skriver:

  HURRA PIA! GOD MORGON TILL DIG. MULLBÄRSTE – Kan du inte göra ett ord av det i ditt klassrum, Smakar mums!

 3. Plura skriver:

  Ett gemensamt godmorgon har vi. Solskenet och lördags tystnaden. Ingen tidning. Det som skiljer är att min sol denna morgon speglar sig i vattnet. Plura

 4. sspirit skriver:

  Sitter på trappan ute i morgonsolen. Kaffet bredvid. Datorn i knän. Har en otroligt lust att blåsa såpbubblor!
  …och dagens morgonsång
  http://www.youtube.com/watch?v=U6tV11acSRk&feature=related

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.