Fokus skapar gemenskap

Fokus skapar gemenskap. Det är då vi kan dela något ihop som det händer något med relationen. Jag blir mer och mer intresserad av det som ligger mellan två personer. Det kan vara allt möjligt. Men hur vi tillsammans upptäcker vilka vi är och hur vi kan relatera skapas i ett fokus. Något som ligger där framför oss och gör att vi samlar oss. Då möts vi.

Då jag tänker så här och det har jag gjort i många,många år så förändrar jag min syn på människan och kunskapen. Jag måste relatera till dem båda. Om jag har en elev och ett stoff så måste jag fundera över fokus och relation för att skapa förståelse för det som händer och sker. Vi gör det hela mycket större.

Det här inlägget postades i Pedagogik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.