Malplacerad

Vissa gånger dyker orden upp utan att man tänkt sig det. Här går jag i en matvarubutik och letar mat. I en kyldisk ligger en Barbie Ken och tittar upp mot mig. Jag vet inte vad jag ska tänka. Jag tänker att jag inte ska handla något annat än Blåbärsflarn. Men jag undrar hur det hela gick till. Jag undrar om dockan Ken. Jag tänker på ordet Malplacerad. Kanske är det så överhuvudtaget med det mesta. Något hamnar där det inte ska. Och så blir man uppmärksam på att det existerar.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Malplacerad

  1. Mib skriver:

    Något litet barn som ville ha honom, men inte fick för sina föräldrar och efter en vandrande diskussion så blev han lagd där. Skulle vara intressant att höra hur diskussionen gick. Var han för dyr, för onödig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.