Jag gillar Skolinspektionen – ser det som Utbildningsinspektionen

Jag gillar Skolinspektionens rapporter. Jag gillar Skolinspektionens syn på barns rätt att lära. Jag gillar det. Jag har lusläst många rapporter och upplever mig lärande. Det är ibland svårt att ta till sig att det står till si eller så i skolorna men återigen – vi behöver lägga en hand på våra föreställningar och vilja förbättra och utmana oss – det gäller hela SkolSverige.

Denna gång handlade seminariet vid Skolinspektionen om RÄTTEN TILL KUNSKAP. Och det var en spännande dragning tillika diskussioner.

Det här inlägget postades i Verkligheten och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.