Tankar från tåget – eller den bistra sanningen om det tråkiga!

Tankar från ett tåg? Rapport från en skurhink skrev någon som hette Majken. Då var hon ganska så ung. Kanske femtio år. Hon skrev från en skurhink. Jag har alltid undrat om någon verkligen förstod hennes rapport. Jag tänker mest att hon skrev från skurhinken. Och då måste jag ha en hel massa fantasi för att få in henne i skurhinken.

Jag skriver från ett tåg. Det är en slags rörelse i tåg. Fast jag skriver stillasittande så rör sig bokstäverna från en plats till en annan. Ungefär flera meter har det gått mellan första ordet och det här ordet. Jag skriver som om jag skrev på räls!

********

Detta inlägg är definitivt inte ens värt att lägga inom någon kategori. Kanske mest under rubriken – JAG HAR TRÅKIGT alltså skriver jag!

  • Förslag på titlar att skriva under.
  • Rapport från en tågkupé
  • Rapport från Rapport!
  • Rapport från en arbetslös!
  • Rapport från en annan till en annan!
This entry was posted in Skriver om ditt och datt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *