Hemma!

Hemma är en riktning. Hem är också en riktning. Det ena är en känsla av. Det andra är en fysisk plats. Jag vet när jag är hemma. Då kan jag faktiskt också vara borta. Det finns en riktning. Den har en annan kompassnål. Känslig är den. Och tar sig en helt annan tur. Via söder och norr. Via väster och öster. Den struntar i alla riktningar. Kompassen snurrar vilset om hemma är för långt ifrån! På kartan har jag en fysisk plats. Det är mitt hem. Jag har också ett hemma! Det bär jag med mig. Som den snigel jag är!

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hemma!

  1. sspirit skriver:

    Hemma är där jag är och stannar. Går jag, då är jag på väg hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.