Vardagen i julen!

För att inte göra allt för högtravande är det skönt att sängar måste bäddas, disk plockas in, bord torkas av, stumpor stoppas (- Men hamnade du inte helt fel nu Anne-Marie, vilken tid refererar du till, nuförtiden vet ingen vad som menas med att stoppa strumpor?) Korregering: Strumpor som kan kastas för att de är hål i dem, och så kan man ta sig en svängom över barren som redan spridit ut sig över salongsgolvet (- Salongsgolv? Jag trodde du bodde litet? Du bor väl inte i ett slott heller?). Korregering: Köksgolvet (- Va, har du granen där? I köket?) där granen står och barrar. Den längtar också efter att få klä av sig alla sina kulor och bli lite mer vardaglig.

Ungefär som den längtar tillbaka till skogen! Granskogen! Och precis som jag längtar tillbaka till vardagen.

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vardagen i julen!

  1. Kersti skriver:

    Jag njuter av den här vardagliga ledigheten. Kram

Kommentarer är stängda.