Vardagen i julen!

För att inte göra allt för högtravande är det skönt att sängar måste bäddas, disk plockas in, bord torkas av, stumpor stoppas (- Men hamnade du inte helt fel nu Anne-Marie, vilken tid refererar du till, nuförtiden vet ingen vad som menas med att stoppa strumpor?) Korregering: Strumpor som kan kastas för att de är hål i dem, och så kan man ta sig en svängom över barren som redan spridit ut sig över salongsgolvet (- Salongsgolv? Jag trodde du bodde litet? Du bor väl inte i ett slott heller?). Korregering: Köksgolvet (- Va, har du granen där? I köket?) där granen står och barrar. Den längtar också efter att få klä av sig alla sina kulor och bli lite mer vardaglig.

Ungefär som den längtar tillbaka till skogen! Granskogen! Och precis som jag längtar tillbaka till vardagen.

This entry was posted in Skriver om ditt och datt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vardagen i julen!

  1. Kersti says:

    Jag njuter av den här vardagliga ledigheten. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.