Världsvidderna

Det är så fint att dimpa ned på platser. Jag tycker om att få platser i gåvor. Man kan exempelvis få en korvkiosk i gåva. Då betyder det att man får köpa korv på ett alldeles speciellt ställe. Jag fick en gång en gåva att besöka en tesalong. Personen ville ge mig platsen och jag fick den. Men allt är ju bara till underbart låns. Man lånar en plats en stund. Jag kan ta någon till en plats jag tycker om. Bara för att jag vill ge en människa just den här platsen. När någon ringer och säger – Du vill du fika på den här underliga platsen? så säger jag väldigt snabbt – Ja!

ja!

Det här inlägget postades i Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.