Bokskrivandet och bloggkommenterandet

Jag har haft så ont om tid att skriva svar, kommentarer och sådant. Förlåt men jag har skrivit en bok. Ser hos andra bloggare hur det svaras och kommenteras. En plötslig känsla av otillräcklighet känner jag. Jag gillar er alla som kommenterar. Och läser gör jag. Förlåt om jag verkar tyst och inte ge iväg gensvar.

Det här inlägget postades i Verkligheten. Bokmärk permalänken.

3 svar på Bokskrivandet och bloggkommenterandet

  1. sspirit skriver:

    Omtänksamma du, dina ord räcker länge och gott som de är. Är det höst snart?

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Tack du trogna Sspirit! Boken kommer i höst. A-M

  3. Maria skriver:

    Jag är glad att du hunnit med att skriva på din blogg, för den är ständigt en inspiration till att tänka vidare. / Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.