Förälska mig

JAG HAR FÖRÄLSKAT MIG I MINA NYA KAMERA - NÅGON SOM KÄNNER MIG ALLDELES FÖR VÄL - VISSTE ATT DET SKULLE BLI PRECIS SÅ! ANNE-MARIE KOMMER BLI FÖRÄLSKAD! OCH  JAG MÅSTE ERKÄNNA ATT JAG ÄR DET. STÖRTKÄR!

JAG HAR FÖRÄLSKAT MIG I MINA NYA KAMERA - NÅGON SOM KÄNNER MIG ALLDELES FÖR VÄL - VISSTE ATT DET SKULLE BLI PRECIS SÅ! ANNE-MARIE KOMMER BLI FÖRÄLSKAD! OCH JAG MÅSTE ERKÄNNA ATT JAG ÄR DET. STÖRTKÄR!

Det här inlägget postades i Autodidakten och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Förälska mig

  1. Lotta skriver:

    Vad är det för kamera du har köpt?

  2. Anne-Marie skriver:

    Jag har köpt en LUMIX. Den har en Leicalins. Jag är överlycklig. Den är lätt att bära. Den ser snygg ut… viktigt för mig… den är bra och jag har förälskat mit i den – liten och behändig, med fullt av finesser. Kan inte var bättre. Jag måste vara trogen min äldre kamera också. Kan bära med mig två… tror jag. Den andra kameran är ett med mig… handfattningen nästan innött. A-M

  3. Anne-Marie skriver:

    Jag har köpt den i Skottland – jag hittar den inte i de som finns att köpa i Sverige. Det är med egna objektiv, man kan köpa till och byta… den är väldigt, väldigt fin. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.